tanácsok pénisz problémák esetén

Péniszgörbülés- Ha görbe a pénisz

Péniszgörbület

 
Ha a pénisz görbülete a nemi életet zavarja, gondot okoz -akkor azon műtéttel lehet javítani. Más igazán hatékony módszer/ krém, nyújtás stb./ nincsen. Mi nem esztétikai okokból hanem főleg a nemi életet akadályozó esetekeben vállalunk műtétet, célunk a gyógyítás, a nemi élet helyreállítása.

 

A péniszgörbület műtétjei általában eredményes műtétek. A beavatkozás után a problémák / merevedési zavar /nagyon ritkák. Kisfokú visszagörbülés gyakori az erős éjszakai merevedések miatt, ugyanis ettől a belső varratok szinte mindenkinél lazulnak valamilyen fokban, de az esetek zömében a görbület jelentős javulását sikerül elérni már az első műtéttel.

gorbulet1

Jelentős fokú veleszületetett görbület merevedéskor, műtét előtt

gorbulet2

Az előbbi páciens műtét utáni képe

gorbulet3

lefelé irányuló , nemi életet akadályozó görbület merevedéskor

gorbulet4

Az előző páciens műtét utáni képe


Igyekszünk az első műtéttel a jó eredményt elérni, az esetek nagy részében ez sikerül is. Ennek ellenére számolni kell vele, hogy körülbelül háromból egy esetben a tökéletes eredmény eléréséhez az első műtét után kb. fél– egy évvel ismételt, általában kisebb beavatkozásra lehet szükség a belső varratok lazulása, a görbület részleges kiújulása miatt. A műtét során a hímvessző kisfokban megrövidül, mert a görbe oldalát mélyen belül kicsit összehúzzuk, ezért egyenesedik ki. Ez nem szokott zavaró mértékű lenni. A műtétnél a fityma egy részét általában el kell távolítani.


30 éves gyakorlattal rendelkezünk, az országban a legtöbb ilyen műtétet végzők között vagyunk.
A beavatkozás általában érzéstelenítésben zajlik, igy is fájdalommentes.

A pénisz tövénél megfelelően adott hosszú hatású érzéstelenítő az egész hímvesszőn fájdalom mentességet biztosít a műtét során és utána még pár óráig. Alaltásban ébredés után egyből érzékeny lenne a hímvessző ráadásul az altatás kellemtlenebb lehet és jobban megterheli a beteget.
Aznap este vagy másnap reggel engedjük haza a pácienseket, ezután pár napos pihenés szükséges. Sportolás 2 hét múlva, nemi élet 4-6 hét múlva lehetséges.


Ha érdekli a beavatkozás jöjjön el, hozzon pendrive-on,vagy nyomtatva merevedéskor készült képet amin látszik a görbület, akkor lehet a részleteket,a műtéti időpontot megbeszélni.
Emailban is küldhet kérdéseket, képet, hogy véleményezzem a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. cimre.