kedden és csütörtökön

9-12 -ig és 16-19 -ig

+36 30 3113045

feketedoktor@gmail.com

1027. Budapest, Kapás utca 26.

A épület I. emelet 3.

Follow Us

Ha feszül a fityma

Ha feszül a fityma

rövid fék, fitymaszűkület

Ha nemi élet során feszülést, fájdalmat érez valaki annak leggyakoribb okai a rövid fék és a fitymaszűkület, de a kettő együtt  sem ritka.

A gyűrűszerűen szűk fityma nemi élet közben a makkot  körkörösen szoríthatja, kellemetlen érzést okozva. Sokszor az egyidejűleg jelen lévő rövid fék is húzódik. Gyakori, hogy nemi élet során a szűk rész berepedezik és egyre jobban beszűkül.

Sokan panaszkodnak arra is, hogy az óvszer alkalmazása nagyon nehéz és a fityma állandóan visszacsúszik a makkra, zavarva a közösülést.
Van mikor a szűk fityma hátraszorul, a makk megduzzad és nem húzható előre a bőr ami fájdalmas lehet. Ez néha csak sürgős műtéttel oldható meg. Enyhébb szűkületeknél a szexuális élet során jelentkező feszülés, fájdalom a fő panasz tehát.

A súlyosabb szűkületek esetén ehhez adódik, hogy a makk tisztán tartása is problémás lehet és az ott termelődő faggyú felgyülemlik, begyullad a bejutó baktériumok, gombák miatt. Merevedéskor a makkot fedi a szűk fityma, ezért nem érik kellő ingerek a nemi élet során, csökkenhet a merevedés és a magömlés is nehezedik emiatt.

A rövid fék és a fitymaszűkület gyógyításával kapcsolatosan bővebb információt, leírást honlapunkon a műtétek és a gyakori kérdések részben talál.

Amennyiben más jellegű szexuális panasza van / merevedési zavar, gyors magömlés stb./ a www.potenciaklinika.hu honlapunkon talál ezekről bővebb információt.